Frokostordning

Her er et eksempel på menu-sammensætningen i vores frokostordning til virksomheder:

3-4 slags pålæg i form af pølser, postejer, fiskepålæg med div. tilbehør. En lun/varm ret med div. tilbehør, lige fra det traditionelle danske køkken til de forskellige udenlandske inspirerede retter.
Salat lige fra den lette blandede til den mere fyldige.
Oste med druer. Brød og smør/kærgård.
 
 
Pris per. Cou.
5-10 cou.     kr. 66,- 
11-20 cou.    kr. 60,-
21-30 cou.    kr. 55,-  
31 + cou.    kr. 50,-


Leveres anrettet og serveringsklar. Det lune er i varmekasser.
Vi bestræber os på stor variation inden for de rammer der hedder frisk, sund, mættende og indbydende retter.
 
 
 
Free-lance Kokken | Nordre Strandvej 119, 8240 Risskov  | Tlf.: 86 17 44 46 | post@free-lancekokken.dk