Dagens tallerken / let buffet

Dagens tallerken / let buffet.

Bestående af specialiteter med fisk - fjerkræ og kød samt sild, ost eller kage
 
Antal specialiteter                        Tallerken       På fade
Med 4 specialiteter 150,- 150,-
Med 5 specialiteter 175,- 175,-
Med 6 specialiteter 200,- 200,-
 Brød    

Dagens frokost-menu/buffet (eksembel)

 
Ovnbagt havørrede på plukket salat med reje i tazatiki.                          
Lys fjerkræpostej med oliven og æbler.   -
Lun tærte med kål, rodgrønt og krydderurtecreme.    
Skål med blandet salat, ristede kerner og tørret frugt.
Italiens charcuteri  med ratatouille og parmesan.
Forskellige oste med druer og frugt kompot.
Bagt chokoladekage med hvid chokoladeskum og bærpure.
 
Pris pr. cou. kr. 200,-
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Free-lance Kokken | Nordre Strandvej 119, 8240 Risskov  | Tlf.: 86 17 44 46 | post@free-lancekokken.dk