Om Free-lance Kokken
Selskaber
Frokost
Menuer
Kontakt
Elite-Smiley
Frokostordning
Dagens tallerken / let buffet
Traditionel frokostanretning
Frokostretter
Dagens tallerken / let buffet
Dagens tallerken / let buffet.
Bestående af specialiteter med fisk - fjerkræ og kød samt sild, ost eller kage
Antal specialiteter
Tallerken
På fade
Med 4 specialiteter
175,-
175,-
Med 5 specialiteter
200,-
200,-
Med 6 specialiteter
225,-
225,-
Brød
Dagens frokost-menu/buffet (eksembel)
Ovnbagt havørrede på plukket salat med reje i tazatiki.
Lys fjerkræpostej med oliven og æbler.
-
Lun tærte med kål, rodgrønt og krydderurtecreme.
Skål med blandet salat, ristede kerner og tørret frugt.
Italiens charcuteri med ratatouille og parmesan.
Forskellige oste med druer og frugt kompot.
Bagt chokoladekage med hvid chokoladeskum og bærpure.
Pris pr. cou. kr. 225,-
Free-lance Kokken | Nordre Strandvej 119, 8240 Risskov | Tlf.: 86 17 44 46 |
post@free-lancekokken.dk
Bricksite.com