Frokostretter

I kan vælge blandt en række af vores favoritter, hvis I selv ønsker at sammensætte jeres frokost. Ring i god tid – så sørger vi for, at alt er klar til afhentning.
Dampet rødspættefilet med ørredmousse på salat med rejer og dildcreme           75,-
Ovnbagt havørred på salat med krebsecreme 65,-
2 fiskefrikadeller med salat, løgkompot og rugbrød 55,-
Røget laks med pocheret vagtelæg og sennepscreme 85,-
Gratineret spinatpandekage med laks og grøntsager i krebsesauce, hertil salat       110,-
Salat med pocheret kyllingekød, urter, æble og karry 65,-
   
Røget landskinke med melon og salat 65,-
Råmarineret kalvekød med hvidløg, citron, oliven og salat (min. 8 cou.) 65,-
Roastbeef med grøn kartoffelsalat, bønner og tomat 75,-
Rørt oksekødstatar med æggeblomme og rugbrød 80,-
Sprængt oksebryst med peberrod og bouillonkartofler (min. 8 cou.) 110,-
Kalkunsnitzel fyldt med skinke og ost, hertil grøntsagsragout 100,-
Kalvefrikassé med asparges, grøntsager og kartoffel (min. 8 cou.) 120,-
Labskows med purløg, rødbeder og rugbrød (min. 8 cou.) 90,-
Gorgonzola med æggeblomme og løg 45,-
Forskellige oste med druer og radiser (4 slags) 60,-
3 slags sild, marineret- krydret eller stegt
med kapers, løg og sennepscreme 60,-
2 slags sild, marineret- krydret eller stegt
med kapers, løg og sennepscreme 45,-
1 slags sild, marineret- krydret eller stegt
med kapers, løg og sennepscreme 30,-
 
 
Free-lance Kokken | Nordre Strandvej 119, 8240 Risskov  | Tlf.: 86 17 44 46 | post@free-lancekokken.dk