Festmenu til nytårsaften 2023

Kun mod forudbestilling.
Afhentning mellem 15.00 og 16.30


FORRET:
Hellefisk med krydderurter indbagt i spidskål med skaldyr,
persille-mayo og bisque med spinat.


MELLEMRET:
Lys fjerkræpostej med semi-dry mandariner og anderillette
med sprød grønkål og grov sennepscreme.

HOVEDRET:
Hel steg af oksemørbrad med forskellige slags peber i rødvinssauce,
kartoffel ”duchesse” med krydderurt panade,
balsamico bagte rødløg, rødbeder og æbler.


OSTE:
Tre forskellige oste med oliven, blomme-kompot, og valnødder i sirup.


DESSERT:
Marcipan-nøddebund med chokolade, mokkacreme, brændt nougatis,
kompot af bær og pocheret pærer.
 
 


Hjemmebagt brød.

Pris pr. cou. Kr. 500,- hele menuen.
v/ 4 retter: Kr. 450,-  v/ 3 retter: kr. 400,-  v/  2 retter: kr. 350,-
Free-lance Kokken | Nordre Strandvej 119, 8240 Risskov  | Tlf.: 86 17 44 46 | post@free-lancekokken.dk