Eksperter i receptioner

Receptionsbuffet 1 (min. 15 couverter)

Pinde-Canapé med røget laks, vagtelæg og dild
Cremefraich med rogn og rødløg i butterdej.
Rå-graved oksekød på kapersbrød med peberrodscreme.
Mini-Clubsandwich med kyllingelevermousse og cornichons.
Vandbakkelser med gorgonzolacreme, druer og radiser.
Brownies med valnødder og jordbr i chokolade.

Pris pr. couvert kr. 100-

Receptionsbuffet 2 (min. 15 couverter)

Hjemmerøgede kammuslinger med melon og sukkerærter.
Butterdej med rørt laksetatar og krydderurter.
Roaststegt andebryst med syltede champignon på timian brød.
Mini-Klubsandwich med skinkecreme og dijonsennep.
Ementhaler med druer og radiser.
Nougatkonfekt med rosiner og nødder.

Pris pr. couvert kr. 100,-
 
 
I kan også sammensætte en receptionsbuffet efter eget ønske. Hent inspiration i menuen 'Sammensæt selv' til venstre.
 
 

Free-lance Kokken | Nordre Strandvej 119, 8240 Risskov  | Tlf.: 86 17 44 46 | post@free-lancekokken.dk