Festmenu til nytårsaften 2020

Kun mod forudbestilling.
Afhentning mellem 15.00 og 17.00


FORRET:
Bagt slethvarfilet med jomfruhommerhaler og rimsaltet laks anrettet med små salater og skaldyrssauce med spinat.

MELLEMRET:
Røget andebryst og andelever"parfait"på timianbrød med æbler og rysteribs.

HOVEDRET:
Kalvemørbrad med cremet svampesauce.
Ristet broccoli og rosenkål, bagt rødløg og rødbeder.
Små kartofler med grøn kryddeurte-salsa og knas af ristede boghvede kerner.

OSTE:
Tre forskellige oste med oliven, sur-sød kompot, og valnødder i sirup.

DESSERT:
Konfektkage med creme de cassis, sommerens råsyltede solbær og rabarber.
Vanilleis med chokolade.
 


Hjemmebagt brød.

Pris pr. cou. Kr. 450,-
v. 4 retter: Kr. 400,- 3 retter: kr. 350,- 2 retter: kr. 300,-
Free-lance Kokken | Nordre Strandvej 119, 8240 Risskov  | Tlf.: 86 17 44 46 | post@free-lancekokken.dk