Festmenu til nytårsaften 2022

Kun mod forudbestilling.
Afhentning mellem 15.00 og 16.30


FORRET:
Timbale med torskefisk og ceviche af kammusling med æbler, purløg og ramsløgskapers hertil små salater og safransauce.


MELLEMRET:
Vildt-ravioli toppet med rillette, fermenteret kål og ryste ribs.

HOVEDRET:
Kalvefilet citronmarineret og rosmarinstegt, serveret med svampesauce, løg, kål, rødder og små kartofler med grønkåls”pesto”


OSTE:
Tre forskellige oste med oliven, blomme-kompot, og valnødder i sirup.


DESSERT:
Konfektkage med aniscreme, hvid chokolade, hindbærsorbet og pure.
 
 


Hjemmebagt brød.

Pris pr. cou. Kr. 500,- hele menuen.
v/ 4 retter: Kr. 450,-  v/ 3 retter: kr. 400,-  v/  2 retter: kr. 350,-
Free-lance Kokken | Nordre Strandvej 119, 8240 Risskov  | Tlf.: 86 17 44 46 | post@free-lancekokken.dk