Festmenu til nytårsaften 2021

Kun mod forudbestilling.
Afhentning mellem 15.00 og 16.30


FORRET:
Torskefilet, spinat og nori, rullet og bagt, letrøget kammuslinger og sweet drops,
anrettet med små salater hertil ”gul” fiskesauce med grov sennep.


MELLEMRET:
Landpostej på citronmarineret grønkål, syltede svampe, oliven og råsyltet stikkelsbær.

HOVEDRET:
Krondyrfilet med peber i rødvinssauce, bagte løg, kål, æbler, beder og timian.
Kartoffel”kompot” med krydderurter og vesterhavsost.


OSTE:
Tre forskellige oste med oliven, blomme-kompot, og valnødder i sirup.


DESSERT:
Marcipan, chokolade, nøddebund med limecreme, is med chokolade og mynte.
Kompot af rørsukkermarineret bær og frugt med rom.
 
 


Hjemmebagt brød.

Pris pr. cou. Kr. 475,- hele menuen.
v/ 4 retter: Kr. 425,-  v/ 3 retter: kr. 375,-  v/  2 retter: kr. 325,-
Free-lance Kokken | Nordre Strandvej 119, 8240 Risskov  | Tlf.: 86 17 44 46 | post@free-lancekokken.dk