Festmenu til nytårsaften 2018

Kun mod forudbestilling.
Afhentning mellem 15.00 og 17.00


FORRET:
Forskellige torskefisk bagt i lag med røget salt, malt og krydderurter,
kammuslinger vendt med gremolata hertil skaldyrssauce.

MELLEMRET:
Anderilette med små salater, hyben emulsion, sauterne-marineret druer og granatæblekerner.

HOVEDRET:
Helsteg af oksemørbrad og kraftig sauce med forskellige svampe.
bagte rodgrøntsager med havtorn og timian.
små knuste kartofler med kapers smør og parmesan.

OSTE:
Tre forskellige oste med oliven, sur-sød kompot, og valnødder i sirup.

DESSERT:
Konfekt kage med orange-cheesecreme
og kompot af appelsiner og stjerneanis-syltede kumquarts
og vanilleis med hakketvalrhona chokolade.

Hjemmebagt brød.

Pris pr. cou. Kr. 450,-
v. 4 retter: Kr. 400,- 3 retter: kr. 350,- 2 retter: kr. 300,-
Free-lance Kokken | Nordre Strandvej 119, 8240 Risskov  | Tlf.: 86 17 44 46 | post@free-lancekokken.dk