Kun mod forudbestilling.
Afhentning mellem 15.00 og 16.30
FORRET:
Hellefisk med krydderurter indbagt i spidskål med skaldyr,
persille-mayo og bisque med spinat.
MELLEMRET:
Lys fjerkræpostej med semi-dry mandariner og anderillette
med sprød grønkål og grov sennepscreme.
HOVEDRET:
Hel steg af oksemørbrad med forskellige slags peber i rødvinssauce,
kartoffel ”duchesse” med krydderurt panade,
balsamico bagte rødløg, rødbeder og æbler.
OSTE:
Tre forskellige oste med oliven, blomme-kompot, og valnødder i sirup.
DESSERT:
Marcipan-nøddebund med chokolade, mokkacreme, brændt nougatis,
kompot af bær og pocheret pærer.
Hjemmebagt brød.
Pris pr. cou. Kr. 500,- hele menuen.
v/ 4 retter: Kr. 450,- v/ 3 retter: kr. 400,- v/ 2 retter: kr. 350,-