Kun mod forudbestilling.
Afhentning mellem 15.00 og 16.30
FORRET:
Forskellige fisk i lag med spinat og rimet kammusling, masseret grønkål med ristet kapers og fiskesauce med safran.
MELLEMRET:
Fjerkræ ballotine med krydderurter og indbagt i porer, 
anrettet med plukket salat, estragon-mayo, stikkelsbær og rysteribs.
HOVEDRET:
Kalvefilet med rosmarin og svampesauce, gratineret knuste kartofler,
ristet vinter grønt, æbler og syltet zittauerløg.
OSTE:
Tre forskellige oste med oliven, blomme-kompot, og valnødder i sirup.
DESSERT:
Konfektkage med pasionsfrugtcreme, appelsinsalat og vaniljeis med valrhona chokolade.
 
Hjemmebagt brød.
Pris pr. cou. Kr. 500,- hele menuen.
v/ 4 retter: Kr. 450,-  v/ 3 retter: kr. 400,-  v/  2 retter: kr. 350,-