Festmenu til nytårsaften 2019

Kun mod forudbestilling.
Afhentning mellem 15.00 og 17.00


FORRET:
Torsk og havørrede bagt og vendt i krydderurtepanade med plukket salat, serveret med skaldyr og kammuslinge-ragout i bisque og dild.

MELLEMRET:
Terrine af braiseret svinekød og and med grønkål, citronfløde og råsyltede tyttebær.

HOVEDRET:
Helsteg af kronhjortefilet med svampe i røvinsauce,
rodgrøntsager, savoykål, æbler og timian,
Små kartofler vendt med "nordisk pesto" med persille og vesterhavsost.


OSTE:
Tre forskellige oste med oliven, sur-sød kompot, og valnødder i sirup.

DESSERT:
Marcipan-nøddebund med passsionsfrugt og hvid chokoladecreme,
pistacie krokant og is med brændt nougat.


Hjemmebagt brød.

Pris pr. cou. Kr. 450,-
v. 4 retter: Kr. 400,- 3 retter: kr. 350,- 2 retter: kr. 300,-
Free-lance Kokken | Nordre Strandvej 119, 8240 Risskov  | Tlf.: 86 17 44 46 | post@free-lancekokken.dk