Brunch

BRUNCH 1 (min. 10 cou.)

Røræg med små pølser og bacon.
Små pandekager med ahornsirup.
Forskellige slags pålæg med tilbehør.
Små stykker tærte med spinat, feta og sesam.
Tomat salat med basilikum og mozarella.
Skåle med blandet salat.
Forskellige slags marmelade og honning.
Forskellige slags ost med druer.
Frugtsalat med frisk kokos-vanillecremcreme. 

Pris pr. cou. kr. 175,-

 

BRUNCH 2 (min. 10 cou.)

Stenbiderrogn med rødløg i cremefraiche og butterdej.
Små stykker spinatpandekager rullet med røget laks.
Røræg med små krydderet pølser og bacon.
Lun tærter med bacon, urter og sennepscreme.
Skåle med blandet salat.
Små kalkunsteak med ristede svampe.
Forskellige slags pålæg med tilbehør.
Røget skinke med melon og mynte.
Skære ost, brie og blåskimmel druer og kompot.
Små pandekager med ahornsirup.

Pris pr. cou. kr. 200,-

 

BRUNCH 3 (min. 10 cou.)
 
Salat af varmrøget laks og asparges i butterdej med sesam.
Røræg med små krydderet pølser og bacon.
Små stykker quiche med spinat, feta og bagt peber.
Lys fjerkræpostej på salat med ravioli, oliven, æbler og pesto.
Langtidsbagte tomater med mozzarellea.
Røget rullepølse, italiensk salami og letkogt skinke med tilbehør.
Blandet salat med ristede kerner og tørret frugt.
Forskellige slags syltetøj og honning.
Små pandekager med ahornsirup.
Forskellige slags oste med druer, kompot og syltede valnødder.
Frugtsalat i små glas med kokoscreme. 

Pris pr. cou. kr. 225,-

 

Maden er anrettet og serveringsklar.

Forskellige slags rugbrød, flütes og langtidshævet brød.
Pris pr. cou. kr. 30,-

  

 

Free-lance Kokken | Nordre Strandvej 119, 8240 Risskov  | Tlf.: 86 17 44 46 | post@free-lancekokken.dk