I kan selv sammensætte jeres receptionsbufet

        
Hent inspiration i vores receptionskort nedenfor. Pris pr. cou. ved min. 25 couverter.
Buffeterne anrettes på salater og urter i friske farver, og kan nydes stående med gaffel og tallerken.
 
Laksemousse indbagt i butterdej med avocadocreme          25,-
Spinatrulle med røget fisk og melon 30,-
Stenbiderrogn,(sæson) rødløg og creme fraiche i butterdej 25,-
Vagtelæg med røget laks ogdildbrød 25,-
Østers naturel med citron (dagspris) -
Indbagt kalkunmousse med squash og tomat 25,-
Tærte med urter, asparges og hønsekød 28,-
Spinattærte med sesamfrø og krydderurtecreme 25,-
Sandwich med skinkecreme og sennep 20,-
Sandwich med kyllingelever-parfait og cornichons 20,-
Sandwich med ægge- og rejecreme 20,-
Sandwich med røget laks og dild 20,-
Rørt fransk tatar med kapers, løg og æg 35,-
Melon med røget skinke 25,-
Små frikadeller vendt med krydderurter 25,-
Lille grillspyd med oksekød, løg og champinons 40,-
Lille grillspyd med kalkunbryst, peber og tomat 35,-
Vandbakkelser fyldt med krydderurterørt flødeost og druer 30,-
Fast oste med druer og kompot 30,-
Brownies med valnødder og frugt dyppet i chokolade 26,-
Marcipanrulle med nougat og frugt dyppet i chokolade 24,-
Frugt/jordbær dyppet i chokoladedagspris / dagspris  
   
   
   
Receptioner
Free-lance Kokken | Nordre Strandvej 119, 8240 Risskov  | Tlf.: 86 17 44 46 | post@free-lancekokken.dk