I kan selv sammensætte jeres receptionsbufet

        
Hent inspiration i vores receptionskort nedenfor. Pris pr. cou. ved min. 15 couverter.
Buffeterne anrettes på salater og urter i friske farver, og kan nydes stående med gaffel og tallerken.
 
Laksemousse indbagt i butterdej med avocadocreme          20,-
Spinatrulle med røget fisk og melon 24,-
Stenbiderrogn, rødløg og creme fraiche i butterdej 16,-
Vagtelæg med røget ørred 20,-
Østers naturel med citron (dagspris) -
Indbagt kalkunmousse med squash og tomat 20,-
Tærte med urter, asparges og hønsekød 24,-
Spinattærte med sesamfrø og krydderurtecreme 20,-
Sandwich med skinkecreme og sennep 16,-
Sandwich med kyllingelever-parfait og cornichons 16,-
Sandwich med ægge- og rejecreme 16,-
Sandwich med røget laks og dild 16,-
Rørt fransk tatar med kapers, løg og æg 28,-
Melon med røget skinke 20,-
Små frikadeller vendt med krydderurter 20,-
Lille grillspyd med oksekød, løg og champinons 30,-
Lille grillspyd med kalkunbryst, peber og tomat 25,-
Vandbakkelser fyldt med krydderurterørt flødeost 22,-
Fast oste med druer og kompot 25,-
Brownies med valnødder 20,-
Marcipanrulle med nougat 24,-
Frugt/jordbær dyppet i chokoladedagspris   
Pindemadder- forskellige slags- pr. stk.  20,-
   
   
Receptioner
Free-lance Kokken | Nordre Strandvej 119, 8240 Risskov  | Tlf.: 86 17 44 46 | post@free-lancekokken.dk