Hent inspiration i vores receptionskort nedenfor. Pris pr. cou. ved min. 25 couverter.
Buffeterne anrettes på salater og urter i friske farver, og kan nydes stående med gaffel og tallerken.
Laksemousse indbagt i butterdej med avocadocreme |
25,- |
Spinatrulle med røget fisk og melon |
30,- |
Stenbiderrogn,(sæson) rødløg og creme fraiche i butterdej |
25,- |
Vagtelæg med røget laks ogdildbrød |
25,- |
Østers naturel med citron (dagspris) |
- |
Indbagt kalkunmousse med squash og tomat |
25,- |
Tærte med urter, asparges og hønsekød |
28,- |
Spinattærte med sesamfrø og krydderurtecreme |
25,- |
Sandwich med skinkecreme og sennep |
20,- |
Sandwich med kyllingelever-parfait og cornichons |
20,- |
Sandwich med ægge- og rejecreme |
20,- |
Sandwich med røget laks og dild |
20,- |
Rørt fransk tatar med kapers, løg og æg |
35,- |
Melon med røget skinke |
25,- |
Små frikadeller vendt med krydderurter |
25,- |
Lille grillspyd med oksekød, løg og champinons |
40,- |
Lille grillspyd med kalkunbryst, peber og tomat |
35,- |
Vandbakkelser fyldt med krydderurterørt flødeost og druer |
30,- |
Fast oste med druer og kompot |
30,- |
Brownies med valnødder og frugt dyppet i chokolade |
26,- |
Marcipanrulle med nougat og frugt dyppet i chokolade |
24,- |
Frugt/jordbær dyppet i chokoladedagspris / dagspris |
|
|
|
|
|
|
|