Om Free-lance Kokken
Selskaber
Frokost
Menuer
Kontakt
Elite-Smiley
Julemenu
Nytårsmenu
Menuer
Menukort – udvalgte retter
Forretter
Hovedretter
Desserter
Supper
Natmad
Buffet
Reception
Brunch
Konfirmation
Sommer
Hovedretter
Kalvemørbrad med svampe og nøddesauce
245,-
Oksefilet med kapers og cornichonsauce
200-
Rødvinsmarineret vildsvineryg med rodgrøntsager
200,-
Farseret lammeryg med krydderurter og lammesky
210,-
Rosastegt andebryst med frugtbouillon
200,-
Poussin med butterdejsindbagt æble og calvadossauce
200,-
Alle hovedretter serveres med grøntsager og en kartoffelret
Free-lance Kokken | Nordre Strandvej 119, 8240 Risskov | Tlf.: 86 17 44 46 |
post@free-lancekokken.dk
Bricksite.com