Konfirmationsbuffet

Konfirmations Buffet 1

Buffet (min. 10 cou.)
Ovnbagt havørrede med syltet ingefær, mangosalsa og limecreme.
Lufttørret skinke med salat og mynte marineret melon.
Hvidløgs og balsamico ristet kalkun
med krydderurtepesto, æbler og ravioli.
Helsteg af oksetyksteg med råstegte rosmarin kartofler.
Skåle med basilikum-marineret grøntsager.
Røget brie og Tomme De Savoie med druer,
syltet valnødder og radiser.
Nougatfragilité med bærpuré.

Hjemmebagt brød.
 
Pris pr. cou. kr. 300,-
 
 

Konfirmations Buffet 2

Buffet (min. 10 cou.)
Postej af torsk og krebs på salat med dildcreme.
Let kyllingesalat med æbler og urter i mild karry og butterdej.
Skiver af graved oksekød med kapers og peberrod.
Blandet salat.
Helsteg af kalvetyksteg
med urtemarineret kartoffelsalat
To slags oste med druer og syltet valnødder.
Marcipanbundskage med vanillecreme og frugt.

Hjemmebagt brød.

Pris pr. cou. kr. 250,-
 
 

Konfirmations Buffet 3

Buffet
Tunmousse med rejer, asparges og krydderurtecreme.
Lune tærte med bacon, urter og æble-peberodscreme.
Blandede salater.
Helstegt kalkunbryst fyldt med feta
og soltørret tomater,
Rosmarinstegte kartofler.
Fransk brie og emmentaler med blegselleri,
radiser og druer.
Chokoladekage med bærpuré og sorbet.

Hjemmebagt brød.

Pris pr. cou. kr. 220,-
 
 
Konfirmationsbuffet
Free-lance Kokken | Nordre Strandvej 119, 8240 Risskov  | Tlf.: 86 17 44 46 | post@free-lancekokken.dk