Sammensæt selv

Retter til buffet

Laksepostej på salatbund med syrlig avocadocreme                
45,-
Gravet torsk på salat med agurk i sennepscreme 50,-
Souffletærte med asparges, rejer og dildcreme 45,-
Kalkunmousse i butterdej med orange-marinerede urter 45,-
Tærte med and, grøntsager og timian, hertil honningsyltet
rødkål m. æbler og nødder 
 
55,-
Råmarineret oksekød med kapers og peberrod 50,-
Kyllinge- levermousse med syltede champignon 50,-
Pastasalat med skinke, melon og græskarkerner 45,-
Skiver af kalvetyksteg med urtemarineret kartoffelsalat og picklescreme 100,-
Skiver af oksetyksteg med urtemarineret kartoffelsalat og picklescreme 100,-
Honningglaseret skinke med urtemarineret kartoffelsalat og picklescreme        80,-
   
   
   

Sild til Buffet

Ovnstegte sild i eddike med løg og pebberrod
Marinerede sild med kapers, urter og sennepscreme
Kryddersild med urter og kapers
3 slags kr. 75,- . 2 slags kr. 60,- . 1 slags kr. 35,-
 
 

Ost til Buffet

Forskellige danske og udenlandske oste med druer og kompot.
1 slags: kr. 30,- . 2 slags: kr. 45,- . 3 slags: kr. 60,-
 
 

Kage til Buffet

Sprød makronmarengs med fløde, chokolade og bær
Nougatroulade eller chokoladekage med bærpuré

1 slags kr. 35,- 1/1 kage af ovenstående kr. 350,-
 
 
Buffet
Free-lance Kokken | Nordre Strandvej 119, 8240 Risskov  | Tlf.: 86 17 44 46 | post@free-lancekokken.dk