Studentergilde og skoleafslutning

Menuforslag til dette års skoleafslutning eller studentergilde.

MENU-BUFFET 1
– Ovnbagt havørreden på plukket salater med rejer i tzatziki med dild.
– Lufttørret italiensk skinke med parmesan og myntemarineret melon og asparges.
– Lun hvidløgs ristet kalkunbryst med forårsløg, spidskål æbler, timian og ravioli.
– Skåle med blandet salat, perlebyg, ristede kerner og urter.
– Oste: Hjemmerøget brie og økologisk dansk fastost med blommekompot og druer.
– Bagt chokoladekage med hvid chokolade-skum og bærkompot.
– Brød.
– Anrettet og serveringsklar.

Pris pr. cou. kr. 200,-


 

 

 

MENU-BUFFET 2
– Let tunmousse med rejer, salat og asparges i portionsglas.
– Laks og spinat rulle med noritang på melon.
– Quiche (tærte) med bacon, løg, soltørret tomater og fetacreme.
– Skåle med blandet salat med ristede kerner og tørret frugt.
– Helsteg af citronmarineret kalveculotte.
– Kartofler og sommer-grøntsager vendt med basilikumcreme.
– Bagt chokoladekage med hvid chokolade-skum og bærkompot.
– Brød.

Maden er anrettet og serveringsklar på fade.
(kødet skal I selv skære)

Pris pr. cou. kr. 225,-


 

Free-lance Kokken | Nordre Strandvej 119, 8240 Risskov  | Tlf.: 86 17 44 46 | post@free-lancekokken.dk