Menuforslag 2

Forretter:
Ovnbagt havørred med hvidvin, urter og vinskumscreme
Postej af fersk og røget laks med vagtelæg og senneps- creme
Rå-gravet okseinderlår på salat med kapers og peberrodscreme

Hovedretter:
Oksetyndsteg med forskellige løg i rødvinssky
Dansk kalveinderlår med svampe- nøddesauce
Helstegt lammekølle med hvidløg i tomatbouillon

Desserter:
Sesamkræmmerhus med brombærkompot, rom- og rosinis
Marcipanbundstærte med frisk frugt og sorbet
Pistacieis, mandelis og sorbet i sprød nøddekurv

3 retter kr. 250,- . 2 retter kr. 215,- . 1 ret kr. 175,-
 
 
 
Menuforslag2
Free-lance Kokken | Nordre Strandvej 119, 8240 Risskov  | Tlf.: 86 17 44 46 | post@free-lancekokken.dk