Menuforslag 3

Forretter:
Salat med rejer, røget hajbug, melon og dildcreme
Let kogt kyllingekød på salat med ris, æbler og kold karrysauce
Postej af laks og spinat på salat med krydderurtecreme

Hovedretter:
Sprængt kalkunbryst med æbler og peberrodssauce
Braiseret nakkekam med rodgrøntsager og rosmarinsauce
Helsteg af oksetyksteg med bagte løg og rødvinssky

Desserter:
Pandekager med nøddecreme og æble- abrikoskompot
Chokoladekage med sorbet og frugtpuré
Nougatroulade med sorbet og brombærkompot

3 retter kr. 215,- . 2 retter kr. 185,- . 1 ret kr. 150,-
 
 
 
Menuforslag 3
Free-lance Kokken | Nordre Strandvej 119, 8240 Risskov  | Tlf.: 86 17 44 46 | post@free-lancekokken.dk