Sommerbuffet

Sommerbuffet 1

Ovnbagt havørred med syltet ingefær på salat
med kompot af vilde ris, melon og agurk.
Lun tærte med forel og skaldyr, spinat og dildcreme.
Hvidløgssauteret kalkunkød, squash, tomat, pasta og balsamico.
Helstegt citronmarineret kalvekød med tun og kaperscreme.
Grøn sommerkartoffelsalat med krydderurter, porrer og ærter.
To slags oste med druer og radiser.
Sprød makronmarengs med fløde, chokolade og bærpuré.
Hjemmebagt brød.

Pris pr. cou. kr. 250,-
 
 
 

Sommerbuffet 2

Torsketerrine med krebs på salat med dijonsennepscreme.
Carpaccio af kalv med oliven, parmasan, fennikel og rucula.
Ristet kalkun med krydderurte-pesto og ravioli.
Helsteg af argentinsk oksetyksteg med
emmentaler-gratinerede kartofler.
Skåle med basilikummarinerede grøntsager.
Oste: Saint Albray og Tomme den Savoie med druer, radiser og blommekompot.
Bagt mandel-citrus kage med hvid chokoladecreme og frugtpuré.
Hjemmebagt brød.

Pris pr. cou. kr. 285,-
 
 
 
Free-lance Kokken | Nordre Strandvej 119, 8240 Risskov  | Tlf.: 86 17 44 46 | post@free-lancekokken.dk