Sommermenu til Havegrillen
(min. 8 cou.)
Forret: Laksepostej på salat med syltede champignon og dildcreme.
Hovedret(grill selv): Fire forskellige grillspyd med oksekød,
skinkekød, lammekød og kalkunkød. Serveret
med marineret kartoffelsalat, blandet salat, spinattimbaler,
kold picklessauce, sennepscreme og tomat-hvidløgsdressing.
Dessert: Pandekager med mandelis og bærkompot.
Hjemmebagt brød.
Pris pr. cou. kr. 300,-
Buffet til Sommerens Vejfest
Citronmarineret pastasalat med dampet fisk, melon og urter.
Lune tærter med bacon, urter og fetaoste-creme.
Fjerkræpostej med kold peber og tomatsauce.
Blandet salat med urter.
Fransk brie og en fast ost, med radiser og druer.
Bagt æblekage med råsukker og kanelcreme.
Hjemmebagt brød.
Pris pr. cou. kr. 190,-
Suppleret med glaseret skinke (+ kr. 45,-)
Suppleret med kalv ellr okse (+ kr. 65,-)
Suppleret med marineret kartoffelsalat (+ kr. 35,-)
Picnic
(min. 10 cou.)
Laksetatar med krydderurter i butterdej.
Club-sandwich med røget ørred, æg og dild.
Plukket kyllingebryst mild karrycreme, kål og æbler.
Lille grillspyd med oksekød, tomat og champignon.
Små stykker tærte med, spinat og røget skinke.
Frisk melon.
Forskellige fast oste med abrikos, druer og radiser.
Brownies med valnødder.
Jordbær dyppet i chokolade.
Hjemmebagt brød.
Der er taget højde for, at menuen skal spises uden brug af bestik.
Pris pr. cou. kr. 175,-