Sommermenuer

Sommermenu 1

Pastasalat med tun, rejer, æg, kapers og urter i cremefraiche.
Honning og senneps-glaseret skinke med ovnbagte flødekartofler.
Salat med urter og tomat med mozzarella og oliven.
Chokoladekage med frisk bærpuré.
Hjemmebagt brød

Pris pr. cou. kr. 190,-
 
 

Sommermenu 2

Laks- og spinat-"rulle" på salat med rejer,
dild og agurk i græsk yoghurt.
Helsteg af kalv med aspargessauce, nye kartofler og grøntsager.
Råsukker-glaseret butterdej med karamelcreme, bær og is.
Hjemmebagt brød

Pris pr. cou. kr. 310,-
 
 

Sommermenu 3

Dampet rødtungefilet med skaldyrsmousse og urter i nolly prat-sauce.
Ristet kyllingebryst og pancetta på salat
med peber-ananas chutney.
Oksemørbrad med tomat, løg og timiansauce,
kartofler og grøntsager.
Fragilitéroulade med nougat, vanilleis og kompot af rabarber og bær.
Hjemmebagt brød

Pris pr. cou. kr. 395,- . 3 retter kr. 360,- . 2 retter kr. 310,
 
 

Sommermenu 4

Forret:
Tårn af havørrede, spinat og noritang
på salat med krydderurter i limecreme.
 
Hovedret fra buffet:
Grillstegt lammemedaillon med ratatouille.
Helstege af rosastegt kalvetyksteg.
Basilikummarineret sommer-grøntsager.
Bagte tomater med mozarella og balsamicoglace.
Oliven og fetaost.
Lune kartofler med persillepesto og pinjekerner.
Skåle med blandet salat med ristede kerner og tørret frugt.
 
Dessert:
Kagemarengs med hyldeblomstcreme.
Sommerbær og anisis.

Hjemmebagt brød

Pris pr. cou. kr. 400,- .
 
 
Sommermenu
Free-lance Kokken | Nordre Strandvej 119, 8240 Risskov  | Tlf.: 86 17 44 46 | post@free-lancekokken.dk