Julebuffet 1

Vælg hele eller dele af denne buffet

 

– Marinerede sild med urter, kapers og karrysalat.
– Ovnstegte sild med peberrod og dijonsennep, i krydderet lage.

eller

– Havørredemousse med spinat indbagt i butterdej anrettet
   på salat med dildcreme.

Kr. 55,-

 

– Salat med røget laks, syltede champignon, æg, purløg ,

   grønkål og syrnet citronfløde.

Kr. 60,-

                                

– Fjerkræterrine af and og kalkun anrettet på honningmarineret rød-
   og hvidkål med nødder 
og rysteribs.

Kr. 50,-

                                

– Lun tærte af skinke, bacon og urter, hertil salat, æble og
   peberrodkompot.

Kr.55,-                                                                                                                                                

 

Helsteg af oksetyksteg med picklescreme.

eller

Rødvinsmarineret nakkekam med  nelliker, hertil urtemarineret
   kartoffelsalat.

Kr. 100,-

 

Forskellige oste med druer, radiser og krydderet frugtkompot.

Kr. 60,-

 

Mandelmarenges med ris, vanillefløde og kirsebærpuré.

Kr.  35,-

                                                                                                                       

Hjemmebagt brød.

 

 Pris pr. cou. kr.365,-

Free-lance Kokken | Nordre Strandvej 119, 8240 Risskov  | Tlf.: 86 17 44 46 | post@free-lancekokken.dk