Vælg hele eller dele af denne buffet
– Marinerede sild med urter, kapers og karrysalat.
– Ovnstegte sild med peberrod og dijonsennep, i krydderet lage.
eller
– Havørredemousse med spinat indbagt i butterdej anrettet
på salat med dildcreme.
Kr. 55,-
– Salat med røget laks, syltede champignon, æg, purløg ,
grønkål og syrnet citronfløde.
Kr. 60,-
– Fjerkræterrine af and og kalkun anrettet på honningmarineret rød-
og hvidkål med nødder og rysteribs.
Kr. 50,-
– Lun tærte af skinke, bacon og urter, hertil salat, æble og
peberrodkompot.
Kr.55,-
–Helsteg af oksetyksteg med picklescreme.
eller
– Rødvinsmarineret nakkekam med nelliker, hertil urtemarineret
kartoffelsalat.
Kr. 100,-
– Forskellige oste med druer, radiser og krydderet frugtkompot.
Kr. 60,-
– Mandelmarenges med ris, vanillefløde og kirsebærpuré.
Kr. 35,-
– Hjemmebagt brød.
Pris pr. cou. kr.365,-