Julebuffet 2

Vælg hele eller dele af denne buffet. 

Der er i sammensætningen taget højde for et ønske om traditionel julmad med et "twist"

Hvide marineret sild og røde kryddersild med løg, dild, kapers og karrysalat.
Kr. 55,-

Stegt fiskefilet med citron og remoulade.
Kr. 50,-

Skiver af rosastegt andebryst med timian, appelsin og rysteribs.
Kr. 55,-

Ristet rugbrød med ”kalve sylte” råmarineret rødbeder, kapers og grov sennepscreme.
Kr. 50,-

Lun ristet medister med ”rustik rødkål”
Kr. 40,-

Lun kamsteg med brunede kartofler.
Salat: kål, rødder, honning, nødder, kerner, frugt. 

Kr. 100,-

Forskellige danske og udenlandske oste med druer og kompot.
Kr. 60,-

Ris a la mande med kirsebærsauce.

ELLER

Sprød mandelmarenges med ris i vanillefløde og kirsebærpuré.

ELLER

Chokoladekage med appelsinkompot.
Kr. 35,-

Hjemmebagt brød.

Pris pr. cou. Kr. 390,-

 

Free-lance Kokken | Nordre Strandvej 119, 8240 Risskov  | Tlf.: 86 17 44 46 | post@free-lancekokken.dk