Vælg hele eller dele af denne buffet. 
Der er i sammensætningen taget højde for et ønske om traditionel julmad med et "twist"
Hvide marineret sild og røde kryddersild med løg, dild, kapers og karrysalat.
Kr. 55,-
Stegt fiskefilet med citron og remoulade. 
Kr. 50,-
Skiver af rosastegt andebryst med timian, appelsin og rysteribs. 
Kr. 55,-
Ristet rugbrød med ”kalve sylte” råmarineret rødbeder, kapers og grov sennepscreme.
Kr. 50,-
Lun ristet medister med ”rustik rødkål” 
Kr. 40,-
Lun kamsteg med brunede kartofler.
Salat: kål, rødder, honning, nødder, kerner, frugt. 
Kr. 100,-
Forskellige danske og udenlandske oste med druer og kompot. 
Kr. 60,-
Ris a la mande med kirsebærsauce.
ELLER
Sprød mandelmarenges med ris i vanillefløde og kirsebærpuré. 
ELLER 
Chokoladekage med appelsinkompot. 
Kr. 35,-
Hjemmebagt brød.
Pris pr. cou. Kr. 390,-